Ωτoρινολαρρυγγολογικό (ΩΡΛ) τμήμα Αθηναϊκής Mediclinic

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Μιχαήλ Πολιτάκης

Διευθυντής Ενδοσκοπικού ΩΡΛ Τμήματος: Γεώργιος Βοΐλας

H Aθηναϊκή Mediclinic διαθέτει ένα από τα πλέον σύγχρονα ΩΡΛ τμήματα, πλήρως εξοπλισμένο με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα (πύργους υψηλής ευκρίνειας, Navigator, NBI σύστημα) που βοηθούν τόσο το διαγνωστικό όσο και το χειρουργικό έργο του ιατρού .

Το τμήμα στελεχώνεται από εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, με στόχο την αντιμετώπιση των πλέον δύσκολων διαγνωστικών, αλλά και χειρουργικών ΩΡΛ περιστατικών.

Εκτός από την εξέταση και παρακολούθηση των ασθενών στα σύγχρονα Εξωτερικά Ιατρεία υπάρχει συγχρόνως, όπου απαιτείται, η δυνατότητα νοσηλείας ΩΡΛ ασθενών στις κλίνες της Αθηναϊκής Mediclinic.

Χειρουργικά καλύπτεται όλο το φάσμα των επεμβάσεων που αφορούν τη σύγχρονη Ωτορινολαρυγγολογία τόσο με τις κλασσικές μεθόδους, όσο και με τις ενδοσκοπικές:

  • Χειρουργική ρινός – παραρινίων, κλασσική και ενδοσκοπική
  • Χειρουργική κεφαλής και τραχήλου όπως χειρουργική παρωτίδας, υπογναθίου, θυρεοειδούς
  • Όλες οι τρέχουσες ΩΡΛ επεμβάσεις με τοπική ή γενική αναισθησία όπως αμυγδαλεκτομή, αδενοτομή, διαφράγματος
  • Αισθητική χειρουργική κεφαλής τραχήλου, όπως ρινοπλαστική, ωτοπλαστική και όλη η γκάμα των οστών προσώπου

Οι εξειδικευμένοι γιατροί που το στελεχώνουν, έχουν πολύ μεγάλη εμπειρία σε επεμβάσεις ρινός, παραρινίων βάσεως κρανίου και συνεργάζονται με γιατρούς άλλων ειδικοτήτων, ώστε να εκτελούνται σύνθετες πολυειδικοτήτων επεμβάσεις.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα

doctors-kid-thumb.jpg

Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες με επίκεντρο τον άνθρωπο

Έχοντας ως κοινό στόχο την άριστη φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελούν τη θεραπευτική ομάδα της Αθηναϊκής Mediclinic. Με σεβασμό στις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του…

Περισσότερα
doctor-woman-thumb.jpg

Tο πρωί στο νοσοκομείο, το απόγευμα στο σπίτι!

Η χειρουργική χωρίς νοσηλεία και διανυκτέρευση στο νοσοκομείο δεν είναι μια καινούρια θεωρία. Για αιώνες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνταν εκτός νοσοκομείων. Η πρόοδος στις χειρουργικές τεχνικές και στα φάρμακα έδωσαν τη…

Περισσότερα
medical-checkup-thumb.jpg

Προληπτικός έλεγχος στην Αθηναϊκή Mediclinic

Στην σημερινή εποχή η σημασία της πρόληψης είναι σπουδαία και ουσιώδης και αποτέλεσμα αυτής είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής και η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Πλήθος εργαστηριακών εξετάσεων προσφέρουν την πρώιμη διάγνωση σε ασθένειες οι…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης