Γενικής Χειρουργικής

 

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Στυλιανός Γιαμπουράς

 

Στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί ένα πρότυπο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Γενικής Χειρουργικής, στελεχωμένο με έμπειρο, πλήρως εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επεμβάσεις που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής, μικρής – μεσαίας και μεγάλης βαρύτητας, καθώς και όλες οι επεμβάσεις της ελάχιστα επεμβατικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ειδικότερα,

  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική (χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, αποκατάσταση κηλών κ.α.)
  • Χειρουργική Παθήσεων Κατωτέρου Πεπτικού (καρκίνος παχέως εντέρου, περιεδρικά αποστήματα, συρίγγια, ραγάδα δακτυλίου κ.α.)
  • Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών
  • Χειρουργική Μαστού
  • Χειρουργική Αγγείων, κ.λ.π.

 

Στόχος των χειρουργών της Αθηναϊκής Mediclinic είναι η ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των χειρουργικών παθήσεων.

Στο Χειρουργικό Τμήμα, η αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται κάτω από το πρίσμα των νέων αντιλήψεων παγκοσμίως στην άσκηση της χειρουργικής, δηλαδή της μείωσης του μετεγχειρητικού πόνου, της μικρότερης διάρκειας νοσηλείας (Day Clinic) και της ταχύτερης επιστροφής στον καθημερινό τρόπο ζωής.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα

doctors-kid-thumb.jpg

Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες με επίκεντρο τον άνθρωπο

Έχοντας ως κοινό στόχο την άριστη φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελούν τη θεραπευτική ομάδα της Αθηναϊκής Mediclinic. Με σεβασμό στις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του…

Περισσότερα
doctor-woman-thumb.jpg

Tο πρωί στο νοσοκομείο, το απόγευμα στο σπίτι!

Η χειρουργική χωρίς νοσηλεία και διανυκτέρευση στο νοσοκομείο δεν είναι μια καινούρια θεωρία. Για αιώνες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνταν εκτός νοσοκομείων. Η πρόοδος στις χειρουργικές τεχνικές και στα φάρμακα έδωσαν τη…

Περισσότερα
medical-checkup-thumb.jpg

Προληπτικός έλεγχος στην Αθηναϊκή Mediclinic

Στην σημερινή εποχή η σημασία της πρόληψης είναι σπουδαία και ουσιώδης και αποτέλεσμα αυτής είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής και η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Πλήθος εργαστηριακών εξετάσεων προσφέρουν την πρώιμη διάγνωση σε ασθένειες οι…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης