Καρδιολογικό Τμήμα

Επιστημονικός Υπεύθυνος Ιατρός: Παναγιώτης Παπάζογλου

Στη νέα εποχή της Αθηναϊκής Mediclinic, το Καρδιολογικό Τμήμα συνεχίζει να κατέχει κεντρικό ρόλο. Με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες της κλινικής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.


Τμήμα επειγόντων περιστατικών

Καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τις ανάγκες της κλινικής για επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά.


Τμήμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων

Καλύπτουμε κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένοι σε προγραμματισμένη βάση.


Τμήμα προληπτικής ιατρικής

Με τα τμήματα προληπτικής ιατρικής βοηθάμε στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα), προχωρούμε στη διερεύνηση των παθήσεων αυτών, και δίνουμε συμβουλές για την βέλτιστη ρύθμιση και παρακολούθησή τους.


Νοσηλεία

Η κλινική διαθέτει δυνατότητες να νοσηλεύει ασθενείς για ολοκληρωμένη διάγνωση και θεραπεία.


Διαγνωστικό τμήμα

Η κλινική διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαθέτει δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς και αγγείων, και Holter ρυθμού και Holter πίεσης.


Τμήμα προεγχειρητικού ελέγχου

Ενδελεχής προεγχειρητικός έλεγχος στους ασθενείς που προσέρχονται για να υποβληθούν σε επέμβαση με σκοπό τη διαβάθμιση του περιεγχειρητικού καρδιαγγειακού κινδύνου. Σε συνεργασία με τους θεράποντες χειρουργούς, με το αναισθησιολογικό τμήμα, και κατά περίπτωση με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, βελτιώνουμε την έκβαση των επεμβάσεων.

Κλείστε online ραντεβού!

Φροντίστε άμεσα την υγεία σας! Κλείστε εύκολα ραντεβού με την ειδικότητα που σας ενδιαφέρει, χωρίς καθυστερήσεις.

Online Ραντεβού

Χρήσιμα Άρθρα

doctors-kid-thumb.jpg

Ιατρικές και Νοσηλευτικές Υπηρεσίες με επίκεντρο τον άνθρωπο

Έχοντας ως κοινό στόχο την άριστη φροντίδα και την αποκατάσταση της υγείας των ασθενών, το ιατρικό και το νοσηλευτικό προσωπικό αποτελούν τη θεραπευτική ομάδα της Αθηναϊκής Mediclinic. Με σεβασμό στις πολύτιμες γνώσεις και την εμπειρία του…

Περισσότερα
doctor-woman-thumb.jpg

Tο πρωί στο νοσοκομείο, το απόγευμα στο σπίτι!

Η χειρουργική χωρίς νοσηλεία και διανυκτέρευση στο νοσοκομείο δεν είναι μια καινούρια θεωρία. Για αιώνες οι χειρουργικές επεμβάσεις πραγματοποιούνταν εκτός νοσοκομείων. Η πρόοδος στις χειρουργικές τεχνικές και στα φάρμακα έδωσαν τη…

Περισσότερα
medical-checkup-thumb.jpg

Προληπτικός έλεγχος στην Αθηναϊκή Mediclinic

Στην σημερινή εποχή η σημασία της πρόληψης είναι σπουδαία και ουσιώδης και αποτέλεσμα αυτής είναι η καλύτερη ποιότητα ζωής και η αύξηση του προσδόκιμου επιβίωσης. Πλήθος εργαστηριακών εξετάσεων προσφέρουν την πρώιμη διάγνωση σε ασθένειες οι…

Περισσότερα

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης