ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ: Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού

ΙΝTERAMERICAN και ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜEDICLINIC προωθούν την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του Μαστού

Ο μήνας Οκτώβριος έχει καθιερωθεί από την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία ως «μήνας πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού». Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συχνός καρκίνος στις γυναίκες. Εκτιμάται ότι μια στις 8-10 γυναίκες εμφανίζει τη νόσο, ενώ στην Ελλάδα υπολογίζονται ετησίως περίπου σε 4.000 τα νέα περιστατικά. Ωστόσο, πρόκειται για μια νόσο που, αν διαγνωστεί εγκαίρως, χαρακτηρίζεται από πιθανότητα ίασης που ξεπερνά πολλές φορές το 97%.

Για την ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και τη μητρική εταιρεία INTERAMERICAN με το μεγάλο εύρος ασφαλιστικών υπηρεσιών και καλύψεων υγείας, αποτελεί δόγμα ότι η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία. Ο Όμιλος επιβεβαιώνει έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πρόληψη παρέχοντας δωρεάν εξέταση από εξειδικευμένο χειρουργό μαστού. Στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας που διακρίνει την INTERAMERMICAN σε όλες τις επιχειρησιακές δραστηριότητες και με αφορμή τον θεσμό του μήνα πρόληψης και ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού –όπως έχει καθιερωθεί ο Οκτώβριος-, η παροχή ισχύει για όσες γυναίκες υποβληθούν σε μαστογραφία στην ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC.

Συγκεκριμένα, η προσφορά απευθύνεται στις ενδιαφερόμενες που θα προγραμματίσουν τηλεφωνικά επίσκεψη για μαστογραφία (τηλ. 210.6475000, 210.6464610) ή θα συμπληρώσουν στην ιστοσελίδα της κλινικής (www.athinaiki-mediclinic.gr/online) τα στοιχεία τους έως και την Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014 για κλείσιμο συνάντησης προς εξέταση, γράφοντας στο πεδίο «Σχόλια για το ραντεβού»: «Οκτώβριος: μήνας πρόληψης και ενημέρωσης».

Θα μας βρείτε:

Αττική

Πρόσβαση στην Αθηναϊκή Mediclinic

 

Μετρό 
Στάση Μέγαρο Μουσικής
Στάση Αμπελόκηποι

Δείτε αναλυτικά όλες τις μεθόδους πρόσβασης