Τα Νέα μας
img24_75.jpg
Εκδήλωση ενημέρωσης από την Αθηναϊκή Mediclinic και την INTERAMERICAN Τη σωστή προσέγγιση των γονέων στην υγεία του παιδιού, με βάση την κατάλληλη ενημέρωσή τους, ανέδειξε η ημερίδα που οργάνωσαν η Αθηναϊκή Mediclinic και η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
img23_63.jpg
Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ SONY Αθηναϊκός επισκέφτηκε την Αθηναϊκή Mediclinic για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και όλες τις σχετικές εξετάσεις.
img21_61.jpg
Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τις συνέπειες του καπνίσματος και κυρίως, για την επιστημονική μεθόδευση της διακοπής του οργάνωσαν η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Λεζάντα φωτογραφίας: Από αριστερά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Mediclinic κ. Ευάγγελος Θωμόπουλος με τους εισηγητές γιατρούς, Νίκο Ζία, Γιώργο Βοϊλα, Ευάγγελο Φραγκούλη, Γεράσιμο Καρούσο και Κυριάκο Κυριακόπουλο.
img19_58.jpg
Συνέντευξη στο κλαδικό περιοδικό "Ιδιωτική Ασφάλιση" Mε ασφαλιστικό DNA, «γέννημα - θρέμμα» της αγοράς μας, και με εμπειρία στο θέμα «υγεία», μέσα από τη διεύθυνση του κλάδου στην INTERAMERICAN, ο Βαγγέλης Θωμόπουλος επιχειρεί μια μοναδικά καινοτόμο υπηρεσία, το gate keeping, αυτή τη φορά από το πόστο του επικεφαλής της Aθηναϊκής Κλινικής.
img20_60.jpg
Πως αντιστέκεται στη συνεχιζόμενη ύφεση ο ιδιωτικός κλάδος υπηρεσιών υγείας και ειδικότερα η ασφαλιστική αγορά; Ειδικό ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ στην υγεία Θα ήταν σκόπιμο και χρήσιμο, να διαχωρίσουμε τον ιδιωτικό κλάδο υπηρεσιών υγείας στους μεν παρόχους από τη μία πλευρά και στις ασφαλιστικές εταιρίες από την άλλη, οι οποίες αποτελούν μια μορφή «χρηματοδότη» των υπηρεσιών αυτών.
img17_36.jpg
Η έναρξη της νέας περιόδου για την Αθηναϊκή Κλινική, υπό την επωνυμία Αθηναϊκή Mediclinic σηματοδοτήθηκε και επισήμως. Η νέα περίοδος της κλινικής, που ανήκει στον Όμιλο INTERAMERICAN, χαρακτηρίζεται κυρίως από τα βασικά λειτουργικά γνωρίσματά της που ορίζουν μια νέα στρατηγική παροχής υπηρεσιών υγείας συνδεδεμένων με την ασφάλιση και τη βραχεία νοσηλεία.
img16_31.jpg
Με αισιοδοξία και θετική διάθεση για τη νέα χρονιά, όλοι οι άνθρωποι της Αθηναϊκής Mediclinic έκοψαν την Πρωτοχρονιάτικη πίτα τους και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και εντυπώσεις για τους νέους ανακαινισμένους χώρους της.
img12_27.jpg
Η Αθηναϊκή Mediclinic είναι μια πρωτοποριακή μονάδα πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας, η οποία είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υγείας υψηλού επιπέδου, βρίσκεται στη διάθεση των ασθενών της καθημερινά, 365ημέρες τον χρόνο, 24 ώρες το 24ωρο.
img10_25.jpg
Κατά την αρθροσκόπηση εισάγουμε μιαμικρή κάμερα (αρθροσκόπιο) στην άρ-θρωση, μέσω μιας μικρής τομής (5 έως7 mm). Η κάμερα είναι συνδεδεμένη μεμια συσκευή καταγραφής (DVD). Χρησι-μοποιώντας το αρθροσκόπιο ελέγχεταιτο εσωτερικό της άρθρωσης (Διαγνωστι-κή Αρθροσκόπηση), η κατάσταση τουχόνδρου, του αρθρικού υμένα και η σταθερότητα της άρθρωσης.
img11_26.jpg
Αν και η έννοια του πόνου είναι γνωστή σε όλους μας εντούτοις τι σημαίνει ακριβώς είναι δύσκολο να καθοριστεί και αυτό γιατί ο πόνος αποτελεί ουσιαστικά μια προσωπική εμπειρία και όχι ένα «ερέθισμα-απάντηση» σύμπλεγμα.