Γενικής Χειρουργικής

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Στυλιανός Γιαμπουράς

Στην Αθηναϊκή Mediclinic λειτουργεί ένα πρότυπο και πλήρως εξοπλισμένο τμήμα Γενικής Χειρουργικής, στελεχωμένο με έμπειρο, πλήρως εξειδικευμένο και άριστα εκπαιδευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Στο τμήμα Γενικής Χειρουργικής πραγματοποιούνται επεμβάσεις που καλύπτουν ολόκληρο το φάσμα της ειδικότητας της Γενικής Χειρουργικής, μικρής – μεσαίας και μεγάλης βαρύτητας, καθώς και όλες οι επεμβάσεις της ελάχιστα επεμβατικής λαπαροσκοπικής χειρουργικής.

Ειδικότερα,

  • Λαπαροσκοπική Χειρουργική (χολολιθίαση, σκωληκοειδίτιδα, αποκατάσταση κηλών κ.α.)
  • Χειρουργική Παθήσεων Κατωτέρου Πεπτικού (καρκίνος παχέως εντέρου, περιεδρικά αποστήματα, συρίγγια, ραγάδα δακτυλίου κ.α.)
  • Χειρουργική Θυρεοειδούς και Παραθυρεοειδών
  • Χειρουργική Μαστού
  • Χειρουργική Αγγείων, κ.λ.π.

Στόχος των χειρουργών της Αθηναϊκής Mediclinic είναι η ασφαλής, γρήγορη και αποτελεσματική αντιμετώπιση όλων των χειρουργικών παθήσεων.

Στο Χειρουργικό Τμήμα, η αντιμετώπιση των ασθενών γίνεται κάτω από το πρίσμα των νέων αντιλήψεων παγκοσμίως στην άσκηση της χειρουργικής, δηλαδή της μείωσης του μετεγχειρητικού πόνου, της μικρότερης διάρκειας νοσηλείας (Day Clinic) και της ταχύτερης επιστροφής στον καθημερινό τρόπο ζωής.