Καρδιολογικό

Επιστημονικά Υπεύθυνος Ιατρός: Παναγιώτης Παπάζογλου

Στη νέα εποχή της Αθηναϊκής Mediclinic, το καρδιολογικό τμήμα συνεχίζει να κατέχει κεντρικό ρόλο. Με έμπειρο προσωπικό και μηχανήματα υψηλών προδιαγραφών εγγυάται υψηλού επιπέδου υπηρεσίες. Οι δραστηριότητες της κλινικής καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών που καλύπτει τις σύγχρονες απαιτήσεις της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας φροντίδας υγείας.


Τμήμα επειγόντων περιστατικών

Καλύπτουμε σε 24ωρη βάση τις ανάγκες της κλινικής για επείγοντα καρδιολογικά περιστατικά.


Τμήμα τακτικών εξωτερικών ιατρείων

Καλύπτουμε κατά τις πρωϊνές και απογευματινές ώρες προγραμματισμένα ραντεβού στα οποία μπορούν να απευθύνονται οι ασφαλισμένοι σε προγραμματισμένη βάση.


Τμήμα προληπτικής ιατρικής

Με τα τμήματα προληπτικής ιατρικής βοηθάμε στην έγκαιρη αναγνώριση και αντιμετώπιση παραγόντων καρδιαγγειακού κινδύνου (αρτηριακή υπέρταση, δυσλιπιδαιμία, σακχαρώδης διαβήτης, κάπνισμα), προχωρούμε στη διερεύνηση των παθήσεων αυτών, και δίνουμε συμβουλές για την βέλτιστη ρύθμιση και παρακολούθησή τους.


Διαγνωστικό τμήμα

Η κλινική διαθέτει ένα ευρύ φάσμα σύγχρονων διαγνωστικών εξετάσεων για τη διάγνωση και την παρακολούθηση καρδιαγγειακών παθήσεων. Διαθέτει δοκιμασία κόπωσης, triplex καρδιάς και αγγείων, και Holter ρυθμού και Holter πίεσης.


Τμήμα προεγχειρητικού ελέγχου

Ενδελεχής προεγχειρητικός έλεγχος στους ασθενείς που προσέρχονται για να υποβληθούν σε επέμβαση με σκοπό τη διαβάθμιση του περιεγχειρητικού καρδιαγγειακού κινδύνου. Σε συνεργασία με τους θεράποντες χειρουργούς, με το αναισθησιολογικό τμήμα, και κατά περίπτωση με ιατρούς άλλων ειδικοτήτων, βελτιώνουμε την έκβαση των επεμβάσεων.

Ωράριο Λειτουργίας Εξωτερικού Ιατρείου:

Δευτέρα: 08:00 - 18:00

Τρίτη: 08:00 - 20:00

Τετάρτη: 08:00 - 15:00

Πέμπτη: 08:00 - 18:00

Παρασκευή: 08:00 - 18:00

Σάββατο: 10:00 - 13:00