Τα Νέα μας
img35_92.jpg
Διημερίδα Πρόληψης και Φροντίδας της Υγείας υπό την αιγίδα του Δήμου Σίφνου και της Interamerican.
img34_91.jpg
ΙΝTERAMERICAN και ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΜEDICLINIC προωθούν την πρόληψη και ενημέρωση για τον καρκίνο του Μαστού.
img33_90.jpg
Η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC, κλινική του ομίλου INTERAMERICAN, στο πλαίσιο της εξυπηρέτησης ευρύτερου κοινού και σε συνδυασμό με την ανάπτυξη των δυνατοτήτων της για παροχή υπηρεσιών ιδιαίτερα στην πρωτοβάθμια φροντίδα, διαμόρφωσε ειδικό τιμολόγιο για αθλητικό και προσχολικό έλεγχο.
img32_89.jpg
Ημερίδα υπό την αιγίδα του Δήμου και της Ένωσης Γυναικών Τήνου στο Ίδρυμα Τηνιακού Πολιτισμού.
img30_86.jpg
Παροχή εξετάσεων πρόληψης σε γυναίκες από την Αθηναϊκή Mediclinic και την INTERAMERICAN.
img24_75.jpg
Εκδήλωση ενημέρωσης από την Αθηναϊκή Mediclinic και την INTERAMERICAN Τη σωστή προσέγγιση των γονέων στην υγεία του παιδιού, με βάση την κατάλληλη ενημέρωσή τους, ανέδειξε η ημερίδα που οργάνωσαν η Αθηναϊκή Mediclinic και η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα του Παιδιού.
img23_63.jpg
Λίγο πριν την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, η γυναικεία ομάδα μπάσκετ SONY Αθηναϊκός επισκέφτηκε την Αθηναϊκή Mediclinic για τον απαραίτητο ιατρικό έλεγχο και όλες τις σχετικές εξετάσεις.
img21_61.jpg
Ανοιχτή εκδήλωση ενημέρωσης για τις συνέπειες του καπνίσματος και κυρίως, για την επιστημονική μεθόδευση της διακοπής του οργάνωσαν η ΑΘΗΝΑΪΚΗ MEDICLINIC και η INTERAMERICAN, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31 Μαΐου). Λεζάντα φωτογραφίας: Από αριστερά: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Αθηναϊκής Mediclinic κ. Ευάγγελος Θωμόπουλος με τους εισηγητές γιατρούς, Νίκο Ζία, Γιώργο Βοϊλα, Ευάγγελο Φραγκούλη, Γεράσιμο Καρούσο και Κυριάκο Κυριακόπουλο.
img19_58.jpg
Συνέντευξη στο κλαδικό περιοδικό "Ιδιωτική Ασφάλιση" Mε ασφαλιστικό DNA, «γέννημα - θρέμμα» της αγοράς μας, και με εμπειρία στο θέμα «υγεία», μέσα από τη διεύθυνση του κλάδου στην INTERAMERICAN, ο Βαγγέλης Θωμόπουλος επιχειρεί μια μοναδικά καινοτόμο υπηρεσία, το gate keeping, αυτή τη φορά από το πόστο του επικεφαλής της Aθηναϊκής Κλινικής.
img20_60.jpg
Πως αντιστέκεται στη συνεχιζόμενη ύφεση ο ιδιωτικός κλάδος υπηρεσιών υγείας και ειδικότερα η ασφαλιστική αγορά; Ειδικό ένθετο αφιέρωμα της εφημερίδας ΚΕΡΔΟΣ στην υγεία Θα ήταν σκόπιμο και χρήσιμο, να διαχωρίσουμε τον ιδιωτικό κλάδο υπηρεσιών υγείας στους μεν παρόχους από τη μία πλευρά και στις ασφαλιστικές εταιρίες από την άλλη, οι οποίες αποτελούν μια μορφή «χρηματοδότη» των υπηρεσιών αυτών.